River Cruise Melaka beri 20% diskaun untuk tetamu homestay dPuncak.

Homestay di Ayer KerohRiver Cruise Melaka telah meluluskan permohonan Homestay Kesidang, untuk berkerjasama dalam bidang pemasaran. Dengan kerjasama ini, semua tetamu yang menginap di homestay dPuncak yang merupakan salah satu dari rangkaian Homestay Kesidang akan menikmati diskaun sebanyak 20% tiket menaiki River Cruise Melaka.

Diskaun dari River Cruise Melaka sebanyak 20% ini adalah sebagai tambahan kepada diskaun 20% tiket Zoo Melaka yang diberikan kepada tetamu-tetamu homestay dPuncak sebelum ini.

Dengan bilangan pengunjung yang telah mencecah sejuta orang, River Cruise Melaka sememangnya menjadi antara tempat menarik di Melaka yang sering menjadi tumpuan. Homestay dPuncak kini menawarkan penginapan selesa dengan diskaun yang menarik untuk lebih menjimatkan budget accommodation anda. Jadi kalau nak cari homestay di Ayer Keroh atau homestay di Bandar Melaka, jangan lupa homestay dPuncak.

Untuk membuat tempahan sila klik di sini.

Enhanced by Zemanta
Advertisements

About Homestaykesidang

Kami menawarkan Homestay Di Bandar Melaka Yang Selesa Dengan Kadar Yang Berpatutan

Posted on 2012/12/28, in diskaun river cruise Melaka, Homestay di Ayer Keroh, homestay di bandar Hilir, homestay di bandar Melaka, homestay melaka, River Cruise Melaka, Tempat Menarik. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: